22.1 C
Kathmandu
Monday, July 26, 2021

Currently in beta testing - RECAP Token. Interested? Join here!

NEPAL FACTS

  • N/R
  • N/R

Must read

Review Capital: How To Participate in Testnet phase? Updated Tokenomics

How to participate in Testnet Phase of BuzzerNepal? To participate in Testnet phase of BuzzerNepal, please request testnet RECAP...

Rice, a peacemaking merchandise

Rice, is an edible starchy edible grain. It is the leading cereal crop in the world. Rice is the world's third on...

EURO 2020: Hungary stun France

Hungary stunned the World Champions after the host held France to a 1-1 draw at fan-filled Ferenc Puskas Stadium in Budapest. Antione...

High Mucormycosis cases reported in India

India has reported about 12,000 cases of "black fungus", mostly in patients recuperating from Covid-19. This severe infection is...

1. Which is the smallest municipality of Nepal ?

Answer: Bhaktapur

2. Which is the biggest VDC of Nepal ?

Answer: Namkha, Humla 

3. Which is the longest river of Nepal ?

Answer: Karnali

 4. Which is the deepest river of Nepal ?

Answer: Gandaki 

5. In which district Ghoda- Ghodi Taal is located?

Answer: Kailali

 6. Which district is known for Eastern Pashupati ?

Answer: Khotang 

7. Which place is known as “ Banaras of Nepal” ?

Answer: Ridi, Gulmi 

8. Which is the highest placed hotel 

Answer: Dr. Sagar Raj Bhandari 

9.  Which is the largest district of Nepal by Area?

Answer: Dolpa 

10. What is oldest name of Surkhet District?

Answer : Godam Chaur 

Previous articleFOOD FACTS
Next articleBOLLYWOOD INFLUENCE
- Advertisement -

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest article

Review Capital: How To Participate in Testnet phase? Updated Tokenomics

How to participate in Testnet Phase of BuzzerNepal? To participate in Testnet phase of BuzzerNepal, please request testnet RECAP...

Rice, a peacemaking merchandise

Rice, is an edible starchy edible grain. It is the leading cereal crop in the world. Rice is the world's third on...

EURO 2020: Hungary stun France

Hungary stunned the World Champions after the host held France to a 1-1 draw at fan-filled Ferenc Puskas Stadium in Budapest. Antione...

High Mucormycosis cases reported in India

India has reported about 12,000 cases of "black fungus", mostly in patients recuperating from Covid-19. This severe infection is...

Truck driver Crashes into cyclists racing for charity

A pick-up driver truck has left six cyclists in a critical condition as the truck drove in to the cyclists who had...